Prima cosmetics

By Анониман - субота, децембар 29, 2018

Pozdrav drage moje i dobrodošle u novi post.
Bliži nam se Nova Godina, te sa tim trebamo i dalje brinuti o svojoj koži. Da li je možda Prima kozmetika najbolje rešenje za vas? 
Proizvođač o sebi: 
Osnovana 1987. godine . „Prima kozmetika“ je tokom proteklih godina izgradila svoju reputaciju i postala prepoznatljiva kao lider u oblasti proizvodnje preparata za negu kose, kože i noktiju. „Prima kozmetika“ je razvila preko 300 preparata koji su prepoznatljivi po svom izuzetnom i konstantnom kvalitetu. Svojim proizvodima „Prima kozmetika“ snabdeva kozmetičke i frizerske salone, SPA & wellness centre, banjska lečilišta, dermatološke ordinacije, centre za fizikalnu terapiju i rehabilitaciju na području Srbije i regiona.

U nastavku sledi recenzija proizvoda sa slike. Ostanite i pogledajte mišljenja, možda vam i budu od koristi.
Proizvodi o kojima ću danas pričati jesu:
Skinology Aloe Vera Serum za lice
Skinology Aloe Vera Tonik za čišćenje lica
Skinology Aloe Vera Krema za lice 40+
Super Krema za ruke
Skinology Aloe Vera Serum za lice
Aloe Vera Serum za lice namenjen je za regeneraciju, hidrataciju i održavanje vitalnosti kože. Stimuliše cirkulaciju, zateže, podmlađuje. Umiruje i podstiče regenerativne funkcije kože. Može se koristiti i kod kože sklone alergijama i osetljive kože. Može se koristiti svakodnevno, 2-3 kapi na čisto lice, a nakon toga krema za lice. Ja sam probala jednom serum, mada meni ne odgovara, napravio mi je bubuljice. Dolazi u pakovanju od 30ml.
Skinology Aloe Vera Tonik za čišćenje lice
Tonik za čišćenje lica nežno osvežava kožu, pružajući joj dugotrajan osećaj prijatnosti. Hidrira i regeneriše. Može se koristiti svakodnevno. Posle čišćenja lica očistiti tonikom. Nakon toga možete naneti kremu ili masku na lice. Probala sam 2-3 puta i nije mi takođe odgovarao. Dolazi u pakovanju od 200ml, 500ml i 1000ml, cena zavisi od količine.
Skinology Aloe Vera Krema za lice 40+
Hranljiva krema za lice koja hidrira i umiruje suvu i dehidriranu kožu, vraća joj izgubljenu vlažnost i obnavlja. 
Štiti, regeneriše i sprečava oštećenja nastala od štetnog uticaja spoljašnje sredine. Posle čišćenja kože nanesite kremu, ujutru i uvece. Takođe, ovaj proizvod ne sadrži mineralna ulja i pogodan je za suvu, zrelu i osetljivu kožu 40+. Nisam probala, već sam poklonila mami i dopada joj se. Takođe, radi sve što je navedeno. Dolazi u pakovanju od 50ml i 250ml, cena zavisi od količine.
Super krema za ruke
SUPER krema efikasno štiti ruke od štetnih uticaja promene temperature, visoke vlažnosti i ostalih nepovoljnih efekata spoljašnje sredine. Hidrira i omekšava kožu.
Sadrži visok procenat ekstrakta nevena, alantoina, pantenola i bisabolola. Namenjena je za svakodnevno nanošenje, brzo upija i ne ostavlja nikakve tragove. Mogu reći da je krema divna i da odlično hidrira, takođe nije lepljiva i ne ostavlja nikakve tragove, veoma je masna tako da vam treba malo proizvoda. Dolazi u tubi od 50ml i 200ml, cene su različite i zavisi od količine.
Da li ste probali nešto od Prima kozmetike? Kako vam se dopadaju proizvodi?

  • Share:

You Might Also Like

2 коментара

  1. Super post! Mnogo mi se dopadaju slike! 😃

    PajaMala.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  2. Odlican post, slike su jako lepe :)

    SRECNA NOVA GODINA ♡♡♡

    Novi post ----->

    http://xbeautyplace.blogspot.com/2018/12/i-revolution-violet-chocolate-paleta.html?m=1

    ОдговориИзбриши