NeoStrata

By Sara Filipović - среда, август 15, 2018

NeoStrata kompanija je ponosna zajednica klinički dokazanih, dermatološki razvijenih  proizvoda za negu kože. NeoStrata kompanija razvija i prodaje proizvode NeoStrata i Psorent,kao i Exuviance i CoverBlend.
Vrhunski stručnjaci za negu koùe širom sveta,proizvodi se mogu pronaći u bolje snabdevenim apotekama,te u kozmetičkim salonima u više od 80 zemalja širom sveta.
U Srbiji je to dostupno online na sajtu MSFPHARM.
Osnovni sastojci NeoStrata proizvoda su Glukolna kiselina,Limunska kiselina,Bademova kiselina,Glukonolakton,Laktobionska kiselina,NeoGlucosamine ( patentirani amino šećer,nije kiselina! )
Neostrata Refine je linija za masnu i aknoznu kožu. Ovi proizvodi sazdrže AHA,PHA i Neoglucosamine,supstance koje udruženo deluju u tretmanu podmlađivanja maske kože i kože koja je sklona aknama,uključujući proširene ili zapušene pore,tamne fleke ( nastale usled starenja kože ili kao rezultat akni ), i kožu koja se prekomerno masti i sjaji.
Neostrata Trageted Treatment ciljani tretmani. Ovi proizvodi se koriste za intenzivan tretman sprecifičnih problema na koži,kao što su tamni podočnjaci,hiperpigmentacija i izrazito suva koža. U komp
Sada vam želim pisati o par proizvoda. U nastavku možete pročitati o čemu je reč.
NeoStrata Clarifying Cleanser
NeoStrata Sheer Hydration SPF 15
NeoStrata Bionic Eye Cream
Clarifying Cleanser sadrži 4% glukonolaktona,0.3% triklosana,Provitamin B5 o ekstrakt kamilice.
Penasti čistač ( meni je stigao drugačiji,tečan bez pumpice ) sa snažnim antibakterijskim dejstvom. Dubinski čisti pore oa je idealan kod masne kože,sklone aknama ili kod rozacee. PHA supstance dovode do lagane eksfolijacije,dok umirujuća kamilica i Provitamin B5 kondicioniraju kožu. Bez sapuna je i bez mirisa.

Pakovanje: Pakovanje je standardno. Dolazi u velikoj tubi,mislim da je nikada neću potrošiti. Veoma je čvrsto i dizajn je lepo urađen. Neostrata pakovanja su slična,samo im je namena drugačija. Količina Cleansera je 200ml. Cena proizvoda je 3.500 dinara.
Tekstura: Tekstura je gusta,ali ne previše. Providne je boje i zaista je doviljno malo proizvoda. Miris nije baš zadovoljavajuć,ali najbitnije je šta radi proizvod.
Nanošenje: Na prethodno pokvašeno lice nanesite i lagano masirajte kožu,nakon toga isperite i bićete prezadovoljni učinkom.
Sheer Hydration - sadrži 8% Neoglucosamine,Fitotal,UVA/UVB filtere
Hidrantni dnevni fluid za masnu i kožu sklonu pigmentacijama. Ovaj lagani preparat,bez masnih komponenti,sadrži patentirani Neoglukozamin kompleks za koji je klinički dokazano da smanjuje pojavu starosnih fleka ili fleka nastalih od akni,kao i da pomaže obnovu matriksa kože i tako popunjava bore iznutra,poboljšava teksturu i zategnutost kože čineći je mlađom. Bez mirisa i ulja.

Pakovanje: Dolazi u maloj čvrstoj plastičnoj tubici sa pumpicom i  proizvodom od 50g. Cena proizvoda je 3.850 dinara.
Tekstura: Veoma tečna,bele boje. 
Nanošenje: Na prethodno očišćeno lice istisnite proizvod i veoma malo nanesite na celo lice ili na ožiljak od akni ili fleka,ja nanosim na ožiljke od bubuljica i zaista pomaže. Ožiljci su nestali.
Bionic Eye Cream - sadrži 3% glukonolaktona,1% laktobionske kiseline,1% Vitamin K,Provitamin A i Vitamin E.
Bionski antirid - Krema za predeo oko očiju sa višestrukim dejstvom. Ciljano deluje na tamnke kolutove oko očiju,smanjuje nadutost podočnjaka i ublažava fine linije i bore. Vitamin K jača kapilarnu mrežu čime se smanjuje tamna obojenost podočnjakam Laktobionska kiselina pomaže  izgradnju novog matriksa kože,smanjujući pojavu finih linija i bora iznutra,i daje koži mlađi i zategnut izgled. Ne sadrži mirise.

Pakovanje: Dolazi u tubi od 15g. Cena proizvoda je 4.300 dinara
Tekstura: Takstura je veoma gusta,jako brzo upija,ali kada upije malo se i lepi,mada to nije nikakav problem.
Nanošenje: Nanesite na predeo oko očiju i ostavite da upije. Tamni kolutovi oko očiju će se zaista smanjiti.

Moram da napomenem za proizvode za bore. Njihova namena nije samo za bore,već i za ostale stvari,napisala sam u ovom postu!
Da li ste vi probale nešto od ovih proizvoda?
Kako vam se dopadaju?

  • Share:

You Might Also Like

11 коментара

  1. Proizvodi mi deluju super, odličan post draga! Sviđaju mi se fotke. :)

    www.iammilitza.com

    ОдговориИзбриши
  2. I love the post! Great blog ♥

    londonkidx.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  3. Nažalost, nisam isprobala ništa od ovih proizvoda, ali ti si sve jako lijepo opisala da sam poželjela odmah koristiti NeoStrata proizvode. Divan post!
    P.S. imaš novu čitateljicu. :)

    pinkismysoul.blogspot.com

    ОдговориИзбриши